Dichterbij huis

Werk dichterbij huis en besteed meer tijd met je familie.

Doorgroeien

Doorgroeien naar projectleider? Laat ons het regelen!

betere voorwaarden

Regelen wij! waar je wensen ook liggen, we got you!

Stap maken in je carriere?

Meer salaris? dichterbij huis werken?
Of doorgroeien ?

Wij regelen het!

Gegarandeerd succes

Wij zorgen dat jij een stap maakt in jouw carrière! 

Beste jobs in jouw regio

Wij presenteren jouw alleen de beste werkgevers!

100+ kandidaten gingen je voor!

Don’t take our word for it – here’s what our candidates say: 

Ik wil mijn waardering uitspreken voor de professionele en persoonlijke ondersteuning die ik heb ontvangen van Just Engineers. Van de eerste kennismaking tot mijn eerste werkdag, alles verliep soepel en vlot. Dankzij jullie zit ik nu op een plek waar ik echt op mijn plek ben en mijn vaardigheden optimaal kan benutten. Ik ben jullie ontzettend dankbaar voor deze mooie kans!

Joris van Dijk

Het was een fantastische ervaring om via jullie bemiddeling aan mijn nieuwe baan te komen. Jullie waren altijd bereikbaar voor vragen en hebben mij op een zeer professionele manier begeleid. Dankzij jullie heb ik nu een uitdagende en interessante functie in de beveiligingstechniek. Dit is een enorme stap vooruit in mijn carrière en ik ben jullie daar ontzettend dankbaar voor!

Samir El Hamdi

De persoonlijke aanpak en het begrip voor mijn specifieke situatie hebben een groot verschil gemaakt in mijn zoektocht naar een nieuwe baan. Dankzij jullie zit ik nu in een rol die perfect bij mij past en waarin ik echt kan groeien. De ondersteuning en begeleiding die ik heb ontvangen waren van topkwaliteit. Ik ben jullie enorm dankbaar voor deze geweldige kans en de steun die jullie mij hebben gegeven.

John Brandthout

Mogelijkheden bespreken?

Succesverhaal Hans
Dichter bij huis en carrièrekansen

Hans, een van onze kandidaten, was het zat om elke dag uren in de file te staan. Hij wilde meer tijd doorbrengen met zijn gezin en was op zoek naar een baan dichter bij huis. Dankzij onze bemiddeling werkt Hans nu slechts tien minuten van zijn huis. Dit heeft niet alleen zijn dagelijkse stress verminderd, maar geeft hem ook kostbare tijd terug die hij nu met zijn familie kan doorbrengen.

Maar dat is nog niet alles! Hans kreeg bij zijn nieuwe werkgever de kans om binnen één jaar door te groeien naar projectleider, een kans die hij bij zijn vorige werkgever nooit had gekregen. Hij is ontzettend blij met deze stap in zijn carrière en voelt zich gewaardeerd en gesteund in zijn professionele groei.

Succesverhaal Sander
Een stap omhoog in salaris en veelzijdigheid

Sander, een andere kandidaat, was op zoek naar een nieuwe uitdaging en een betere waardering voor zijn vaardigheden. Met onze hulp vond hij niet alleen een nieuwe baan, maar ging hij ook 500 euro omhoog in salaris.

Daarnaast kreeg Sander een combinatie functie die perfect aansluit bij zijn talenten en interesses. Hij is nu verantwoordelijk voor zowel het oplossen van storingen als een stukje werkvoorbereiding. Deze veelzijdigheid in zijn werk houdt hem gemotiveerd en betrokken, en hij is zeer dankbaar voor deze kans om zijn vaardigheden verder te ontwikkelen en een hogere waardering te krijgen voor zijn werk!

Wat kunnen wij voor jouw betekenen?