Vereisten

Aantoonbare ervaring als elektromonteur met kennis van diverse elektrische systemen.

– Flexibel en bereid om in verschillende sectoren te werken, waaronder warmtepompen en zonnepanelen.

– Kennis van relevante certificeringen en normen is een pluspunt.

– Sterke technische vaardigheden en het vermogen om problemen effectief op te lossen.

– Zelfstandig, proactief en nauwkeurig.

– Bereidheid om flexibele uren te werken.

FUNCTIEOMSCHRIJVING

en jij een getalenteerde elektromonteur met een brede technische kennis en een passie voor duurzame energie? Zoek je een uitdagende en dynamische baan waarin je kunt bijdragen aan diverse projecten, waaronder warmtepompen, zonnepanelen en meer? Dan ben jij de Elektromonteur die wij zoeken!

Bij ons bedrijf zijn we op zoek naar elektromonteurs die flexibel en veelzijdig zijn en klaarstaan om hun technische vaardigheden toe te passen in verschillende sectoren. Als Elektromonteur ben je verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden en repareren van elektrische systemen in diverse projecten.


Aanbod

Warmtepompen: Je installeert en onderhoudt warmtepompsystemen om energie-efficiënte verwarming en koeling te bieden.

Zonnepanelen: Je bent betrokken bij het installeren en aansluiten van zonnepanelen om duurzame energieopwekking te bevorderen.

Elektrische installaties: Je werkt aan elektrische systemen in verschillende toepassingen, van residentiële installaties tot commerciële projecten.

Wij bieden een boeiende en gevarieerde werkomgeving waarin je kunt bijdragen aan de groei van duurzame energieoplossingen in verschillende sectoren. Een competitief salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden maken deel uit van het beloningspakket.*Ons bedrijf waardeert diversiteit en nodigt kandidaten van alle achtergronden uit om te solliciteren.*